Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Elle ocenil sedem úspešných žien Hollywoodu
Zdielať na
Zahraničie

Elle ocenil sedem úspešných žien Hollywoodu

Zdroj: povedala Bacallová

"Je to úžasné, že sa toto ocenie zameriava na ženy, ktoré fungujú, pracujú a sú veľmi produktívne. Vždy som také veci podporovala a vedela som, že ženy sú schopné ísť tak ďaleko, kam len chcú ísť," povedala Bacallová

Popredné ženské osobnosti Hollywoodu ocenil v noci na dnes SELČ prestížny módny časopis Elle. V rámci tradičného ceremoniálu Ženy v Hollywoode, ktorý sa konal v kalifornskom Beverly Hills, si cenu odniesli herečky Scarlet Johanssonová, Diane Laneová, Kate Bosworthová alebo 28-ročná Lauren Bacallová. 
  

"Je to úžasné, že sa toto ocenie zameriava na ženy, ktoré fungujú, pracujú a sú veľmi produktívne. Vždy som také veci podporovala a vedela som, že ženy sú schopné ísť tak ďaleko, kam len chcú ísť," povedala Bacallová.

Scarlet Johanssonová sa o Hollywoode vyjadrila ako o hlbokom temnom mieste. reagovala tak na otázku novinárov, ako je možné, že nespadla z pomysleného piedestálu na dno ako speváčka Britney Spears, dedička hotelového reťazca paris Hiltonová alebo herečka Lindsay Lohanová.

"Myslím, že v skutočnosti je (Hollywood) odraz spoločnosti ako takej," dodala.  

"Myslím, že ve skutečnosti je (Hollywood) odraz společnosti jako takové," dodala. 41-ročná Diane Laneová, ktorá odštartovala v roku 1979 v mladom veku rovnako ako Johanssonová, tvrdí, že v súčasnej dobe majú ženy omnoho viac príležitostí.

"Som rada, že som pomohla vydláždiť cestu aspoň niekoľkými kameňmi."  

Medzi ocenenými bola ďalej režisérka Julie Taymorová a herečky Jennifer Connellyová a Amy Adamsová. 

Všetky budú predstavené v novembrovom vydaní časopisu Elle.    

Zdielať na

Najčítanejšie správy