Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mimozemšťania prídu v marci, svetoví lídri to vedia
Zdielať na

Mimozemšťania prídu v marci, svetoví lídri to vedia

Rútia sa na nás gigantické vesmírne lode! Aspoň to tvrdia odborníci z nezávislej organizácie SETI, ktorá sa na mimozemský život špecializuje. K týmto špekulatívnym teóriám nahráva aj fakt, že teleskop NASA našiel pri planéte Merkúr záhadný objekt...

Objekty mal zaznamenať systém HAARP

Objekty mal zaznamenať vraj systém HAARP (vysokofrekvenčný aktívny polárny výskumný program), ktorý skúma predovšetkým ionosféru. Mimozemšťania vraj teraz majú byť v okolí planéty Jupiter.

Putujú k nám až na troch lodiach. Najväčšia z nich je veľká 240 kilometrov, dve ďalšie sú menšie, majú tvar kruhu a cylindra. Iné internetové servery uvádzajú, že sú ešte o niečo väčšie.

Vlády existenciu lodí taja

Server Wikileaks zase zverejnil niektoré dokumenty, z ktorých je zrejmé, že o záhadných objektoch vedia nielen predstavitelia z NASA, ale aj iní čelní predstavitelia niektorých krajín.

Podľa vedcov z NASA sa neďaleko planéty Merkúr malo objaviť niečo, čo nápadne pripomína vesmírnu loď. Vedci však jedným dychom dodávajú, že zatiaľ neexistuje žiaden dôkaz o existencii mimozemskej rasy. VIAC TU.

Dorazia v marci či decembri

Nebolo to však prvýkrát, čo nadšenci zo SETI o mimozemských koráboch informovali. 28. novembra im to však nevyšlo a tak určili ďalší termín. Mimozemšťania by mali doraziť v marci... Podľa iných špekulácií až v decembri roku 2012.

Ale ešte je tu jedna nezodpovedaná otázka. A to, odkiaľ prišli? Vraj z planéty Zeeba. Lode by malo byť dobre vidieť cez optické teleskopy, keď dorazia k obežnej dráhe Marsu.

UFO_zem_mimozemšťania_ilustračné foto

ISIFA

Súvisiace články