Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Prevratné novinky od Logitechu na jesennom trhu
Zdielať na
Veda a technika

Prevratné novinky od Logitechu na jesennom trhu

Laserová bezdrôtová myš Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks

Myš VX Nano má prijímač s „nano“ veľkosťou v prevedení „plug-and-forget“, ktorý je najmenším USB prijímačom pre notebookové myši na svete (v porovnaní s inými USB prijímačmi pre notebookové myši s technológiou 27 MHz, ktoré boli komerčne dostupné k 1. marcu 2007). Po pripojení k notebooku z neho „nano“ prijímač takmer vôbec nevyčnieva – presahuje len 8 mm cez hranu notebooku. Výsledkom je, že sa užívatelia notebookov už nemusia strachovať, či ho  na cestách nestratia alebo neulomia. Naopak –  „nano“ prijímač sa môže pripojiť do USB portu notebooku len raz a ostať zapojený – a myš VX Nano bude vždy pripravená k použitiu.
Pre zaistenie maximálnej produktivity je myš VX Nano vybavená rolovacím kolieskom spoločnosti
Logitech nazvaným MicroGear™ Precision Scroll Wheel, ktoré spoločnosť Logitech predstavila  v jeseni minulého roku spolu s laserovou bezdrôtovou myškou Logitech® MX™ Revolution a s laserovou bezdrôtovou myškou pre notebooky VX Revolution™.
Myš VX Nano je vynikajúca voľba pre profesionálov na cestách: má dizajn s nízkym profilom, ktorý zaručuje ultra ľahké prenášanie – myš ľahko vkĺzne do tašky na notebook alebo do aktovky, zatiaľ čo tvarovanie Linde myši a mäkké gumové plochy pre uchopenie zaisťujú výnimočný komfort. V základni myši VX Nano sú vyklápacie dvierka, ktoré po otvorení odhalia DV batérie veľkosti AAA a priestor pre uloženie „nano“ prijímača.

Zdielať na