Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nehoda pri Kremnici. Hasiči museli motorkára oživovať
Zdielať na

Nehoda pri Kremnici. Hasiči museli motorkára oživovať

ŽIAR NAD HRONOM / Na strednom Slovensku sa stala tragická dopravná nehoda. V prudkých zákrutách pri Kremnických Baniach havaroval 38-ročný motorkár. V protismere nabúral do auta, v ktorom sedeli animátorky letného tábora cestujúce domov. Zranenia muža boli natoľko vážne, že im podľahol na mieste. Cestu museli policajti po nehode uzavrieť.


V aute, do ktorého motorka v plnej rýchlosti narazila, sedelo 5 mladých ľudí. Animátori z letného tábora sa práve vracali domov, keď im cestu skrížila motorka. Mladá vodička, ktorá sedela za volantom auta už nemohla nič robiť, hoci dupla na brzdu boli to doslova sekundy a čelnej zrážke sa už vyhnúť nedalo.

Pri nehode utrpeli dve osoby zranenia rôzneho rozsahu. Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. Štátna cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch. 
Motocyklista zo Seliec pri Banskej Bystrici bol na výlete aj so svojim švagrom, ten sedel na druhej motorke a išiel tesne pred ním. Okolnosti tragickej dopravnej nehody vyšetruje polícia.

Nehoda motorkára sa stala začiatkom augusta v Seredi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy