Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajti zasahovali v Seredi. Pri prehliadke objavili podozrivú látku
Zdielať na

Policajti zasahovali v Seredi. Pri prehliadke objavili podozrivú látku

Archívna reportáž

SEREĎ / Desiatky policajtov v nedeľu zasahovali v Seredi. Toľko kukláčov na jednej ulici a jednom dvore tam ešte nebolo. Počas zákroku zadržali niekoľko osôb a podozrivé látky.

Desiatky policajtov na niekoľko hodín obsadili domy na Cukrovarskej ulci. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o drogovú raziu. Do dvora vošli policajti za asistencie kukláčov ešte predpoludním.  Keďže išlo o rozsiahlu akciu, na určitú dobu - aj z bezpečnostných dôvodov, bola uzavretá časť ulice. "Na akcii bolo nasadených niekoľko desiatok policajtov, ktorí vošli do jednotlivých bytov v dopoludňajších hodinách. Doteraz bolo zadržaných niekoľko osôb a zaistené boli podozrivé latky, ktoré sa podrobia skúmaniu na KEÚ PZ," hovorí Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ Trnava.

Počas akcie vykonali policajti za pomoci špeciálne vycvičených psov sériu domových prehliadok. Prezreli 18 bytových jednotiek, dvor a okolie. Na dvore mali miestni aj niekoľko osobných áut dovezených z Veľkej Británie. Po zemi sa nachádzali aj EČV z rôznych krajín.

Počas zásahu prišli na miesto aj ďalšie autá so zahraničnými EČV a z nich vystúpili E k zadržaným blízke osoby. Policajti presne úderom piatej hodiny popoludní odišli, ale nie je vylúčené, že zajtra budú v spojitosti s týmto zásahom pokračovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy