Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia v domove pre seniorov. Muž v kaluži krvi, žena vyskočila z okna
Zdielať na

Tragédia v domove pre seniorov. Muž v kaluži krvi, žena vyskočila z okna

DONOVALY / Sedemdesiatosemročnú ženu našli zamestnanci domova dôchodcov ležať na zemi pod oknami. Keď prišli do izby, kde bývala s manželom, čakalo ich nepríjemné prekvapenie.

Dôchodkyňa vypadla z balkóna na druhom poschodí, zatiaľ nie je jasné, či vyskočila sama. Keď otvorili izbu, našli jej 81-ročného manžela ležať v posteli v kaluži krvi. Starý pán mal bodnoreznú ranu na krku. Zamestnanci hneď volali záchranárov. "Osemdesiatjedenročný muž mal otvorenú ranu v oblasti krku, 79-ročná žena utrpela pri páde mnohopočetné poranenia, tzv. polytraumu, oboch záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Banskej Bystrici," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Staršiu pani sa lekárom zachrániť nepodarilo, ťažkým zraneniam po páde z druhého poschodia podľahla. Manželia boli v domove len niekoľko mesiacov, či predchádzalo nešťastiu zatiaľ jasné nie je. "Zabezpečujeme dôkazy," povedala hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová. Vyšetrovatelia v prípade tejto tragédie pracujú s rôznymi verziami, zatiaľ nevylúčili ani prítomnosť tretej osoby.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy