Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Majiteľ vyhodil z podniku tri dievčatá. Tvrdia, že mal rasistické poznámky
Zdielať na

Majiteľ vyhodil z podniku tri dievčatá. Tvrdia, že mal rasistické poznámky

KOKAVA NAD RIMAVICOU / Polícia preveruje konflikt v bare v Kokave nad Rimavicou (okres Poltár). Tri dievčatá mal odtiaľ vyhodiť majiteľ aj s rasistickými poznámkami. Jednu údajne dokonca sotil. Pri náraze si zranila ruku aj hlavu. Muž ich tvrdenia odmieta.

Tri kamarátky navštevovali podnik pravidelne. Posledné posedenie sa skončilo obrovským konfliktom. Jedna z nich musela dokonca navštíviť lekára. Dievčatá si objednali kofolu a dve z nich si zapálili cigaretu. A toto sa čašníčke znepáčilo. "Zapálila som si cigaretu a ona začala kričať, že tu nemáme čo fajčiť, ale v tom bare sa normálne fajčí. A vravím, že z akého dôvodu, keď ja som už dospelá, ja si môžem zapáliť," opisuje zákazníčka Darina.

"Kľudne som sa zodvihla aj s kamarátkou, ale ona nefajčila. Išla som von," hovorí Sára. Následne mal niekto privolať majiteľa. Dievčatá tvrdia, že ich surovo vyhodil a dokonca im nadával. "Ani sa neopýtal a hneď, že vy cigánske špiny, vy čupky a štindy. Ešte nám hodil dva eurá," vysvetľuje Sára. Sára odchádzala ako posledná. Tvrdí, že majiteľ mal do nej pri dverách sotiť.

Otca jednej z dievčat incident tak nahneval, že podal aj trestné oznámenie. Pobúrilo ho najmä to, že na jeho dcéru mal niekto bezdôvodne siahnuť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy