Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Manželia vo Zvolene sa mali rozvádzať. Muž ženu v noci pobodal
Zdielať na

Manželia vo Zvolene sa mali rozvádzať. Muž ženu v noci pobodal

ZVOLEN / Obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu vyšetrujú banskobystrickí krajskí kriminalisti. Muž zo Zvolena v noci s nožom v ruke napadol svoju 46-ročnú manželku. Spiacej jej zasadil rany do brucha. Keby sa na krik nezobudil ženin brat a útočníka by neodzbrojil, mohlo sa to skončiť tragicky.

Päťdesiatštyriročný násilník vošiel do domu nadránom. V kuchyni pustil plyn na sporáku a vošiel do spálne, kde spala jeho 46-ročná manželka. V spánku ju napadol kuchynským nožom a bodal do brucha. Jej krik začul jej brat, ktorý spal na prízemí domu a sestre pribehol na pomoc. Útočiaceho manžela spacifikoval a držal až do príchodu policajtov.

Muž plánoval svoju ženu zavraždiť, a potom sám spáchať samovraždu. Andreu okamžite previezli do zvolenskej nemocnice, kde podstúpila život zachraňujúcu operáciu. Ľubomír skončil v policajnej cele. Na výsluchu sa ku všetkému priznal. Motívom mal byť rozvod manželov. Muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, hrozí mu výnimočný trest 25 rokov až doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy