Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehoda v Bratislave. Električka sa zrazila s autom
Zdielať na

Nehoda v Bratislave. Električka sa zrazila s autom

BRATISLAVA / V utorok ráno sa stala nehoda na Vajnorskej ulici v Bratislave. Premávku električiek a autobusov v Bratislave po dopravnej nehode obnovili. Týka sa to električkových liniek 2, 4 a autobusov s číslami 50, 51 a 98. Električky budú postupne zaraďovať do premávky podľa cestovného poriadku.

Bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode električky a osobného motorového vozidla Kia Soul na Vajnorskej ulici. Hasiči na mieste vyslobodili zranenú osobu z auta pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. S polytraumou ho previezli do nemocnice.

Nehoda sa stala pri obchodnom centre Polus v smere do centra mesta. Autá sa momentálne posúvajú len v jednom pruhu. Meter od nehody, pár minút na to narazil do auta dispečingu ďalší šofér. 

"Vodič osobného motorového vozidla prechádzal po Vajnorskej ulici v ľavom jazdnom pruhu v smere do mesta. V mieste s vyznačeným smerom jazdy rovno vodič s vozidlom odbočil doľava, cez úsek cesty križujúci koľajisko, kde došlo k stretu s električkou č. 4 idúcou po Vajnorskej ulici smerom do centra mesta. Následkom stretu došlo k zakliesneniu vodiča vo vozidle, ktorého pomocou vyprošťovacej techniky vyslobodili príslušníci Hasičského a Záchranného zboru," informuje hovorkyňa polície Lucia Miháliková.

Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy