Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena skočila z mosta do Hrona
Zdielať na

Žena skočila z mosta do Hrona

BANSKÁ BYSTRICA / Počas noci boli v pohotovosti banskobystrickí policajti aj záchranári, ktorí dostáli hlásenie, že do Hrona skončila štyridsaťdeväťročná žena. Museli čo najskôr zistiť, kde sa to stalo, voda bola totiž ľadová a o živote ženy rozhodovali sekundy. Do rieky skončil aj jeden z policajtov.

Na políciu zavolala zúfalá žena, ktorá tvrdila, že jej švagriná skočila z mosta do rieky Hron. Do terénu preto okamžite vyrazili policajné hliadky aj hasiči.

Most, z ktorého žena skončila, sa nachádza vo výške približne siedmich metrov od zeme. Žena dopadla do ľadovej vody, dokázala sa z nej vyšplhať na kryhu. Tam ju našli ležať policajti, ktorí prehľadávali brehy Hrona.

"Žena bola asi dvadsať metrov od brehu," potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Jeden z policajtov za ňou neváhal skočiť do vody. Podchladenej a vysilenej jej pomohol k brehu. Hasiči k nej potom zliezli po rebríku. 

Štyridsaťdeväťročnú ženu previezli do banskobystrickej nemocnice. K zúfalému činu sa zrejme odhodlala pre osobné problémy. V nemocnici jej teraz pomôžu odborníci.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy