Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Škaredý zlý Arpi Soltész: Pľuvanec do žumpy
Zdielať na

Škaredý zlý Arpi Soltész: Pľuvanec do žumpy

Zdroj: tv joj

Národniari sa len s odretými ušami dostali do parlamentu, aj to vďaka Vincovi Lukáčovi. V okamihu, keď im začali padať preferencie, začal Ján Slota podliezať slušným ľuďom a rovno pred kamerami napľul na národnú radu.

Ťažko je s týmto gestom najnárodnejšieho Slováka nesúhlasiť. Nie je to veľmi kultútrne ani inteligentné, ale letiaca slina je na hrubé parlamentné vrece naozaj hodvábnou záplatou.  Kým môžu vykonávať poslanecký mandát ľudia (či presnejšie jedince, ktoré minimále de iure patria k nášmu živočíšneho druhu), ako je Ján Slota alebo Vinco Lukáč, parlament si nezaslúži ani ten pľuvanec.

sita

 

Keby chcel byť Ján Slota vo svojom vyjadrení naozaj dôsledný a presný, mal vyjsť na balkón pre návštevy a vyliať pár krígľov vlastnými obličkami filtrovaného piva do pléna. Ľudia, ktorí sú ochotní s ním sedieť v jednej rokovacej sále, si nič lepšie nezaslúžia a aspoň by ukázal, aj metaforicky, že je naozaj taký veľký chlap, na akého sa cíti.

Nebolo by to len poctivejšie, aj bezpečnejšie. Ak si odmyslíme predsudky, tak moč zdravého človeka je sterilný. Rozhodne je čistejší a menej nechutný, ako čokoľvek, čo vychádza zo Slotových úst. Je prosto medicínsky fakt, že v ústach má človek viac baktérií, ako v konečníku. A to je stále nič v porovnaní s tým, koľko tam má najnárodnejší Jano nachystaných slov. A akých. Napríklad „žumpa“.

„Žumpa“ je zhodou okolností termín, ktorý má vyhradený pre samotnú národnú radu. „Skládka toxického genetického odpadu“ by vyzeralo výstižnejšie, ale kto sme my, aby sme sa preli s poslancom, že čo je to za dieru, z ktorej práve vyliezol a do ktorej sa vzápätí aj vrátil?

Ale je úplne jedno, čo presne tvorí nevábny obsah slovenského parlamentu. Jánovi Slotovi patrí za ten pľuvanec vďaka každého slušného človeka. Málokto pociťuje potrebu chodiť na kávičku s ľuďmi, ktorí mu spred domu odvážajú odpadky, alebo mu chodia čistiť žumpu. No každý by mal pociťovať vďaku, že sa nájdu ľudia, ktorí zaňho urobia špinavú robotu.

Najčítanejšie správy