Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Išlo im o sex?! Tínedžerky mali opiť do nepríčetnosti
Zdielať na

Išlo im o sex?! Tínedžerky mali opiť do nepríčetnosti

V jednej z nitrianskych kaviarní mal do nepríčetnosti opiť prevádzkar aj s kamarátom dve tínedžerky. Rodičia tvrdia, že jedno z dievčat bolo aj znásilnené.

Pätnásťročná dievčina mala prísť do kaviarne s o rok staršou kamarátkou v čase, keď bola zatvorená. V podniku sa vtedy nachádzal prevádzkar spolu s kamarátom. Dievčatá pozvali dnu a za bieleho dňa im nalievali tvrdý alkohol.

Rodičom 16-ročného dievčaťa napokon z kaviarne zavolala jej mladšia kamarátka. V telefóne sa jej plietol jazyk. To otca tak rozrušilo, že išiel dcéru hľadať. Už v meste však stretol jej kamarátku, ktorá mu volala.

Napokon spoločne prišli až pred kaviareň a otcovi sa naskytol pohľad, na ktorý v živote nezabudne. Jeho dcérka bola mol opitá a podľa jeho vlastných slov takmer polonahá.

Šestnásťročná tínedžerka napokon skončila v nemocnici. Otec neváhal a na dvoch mužov podal trestné oznámenie. Kamarátky si však na nič nepamätajú. Na polícii sa jeden z chlapcov priznal, že mal s jeho opitou dcérou sexuálny styk na toaletách.

Prevádzkar Štefan reportérke Diane Pavlisovej potvrdil, že dievčatám alkohol nalieval. Vraj ho o to samy požiadali. Priznal aj to, že jeho kamarát Silvester odišiel s dievčaťom na toalety. Čo sa tam presne odohralo, a či išlo aj o znásilnenie, vyšetruje polícia.

Najčítanejšie správy