Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dolniaky privítali offroadovú šou
Zdielať na

Dolniaky privítali offroadovú šou

Novozámocký klub 4x4 offroad vznikol len pred rokom. Napriek tomu chlapi chceli ukázať milovníkom jazdy na tereniakoch z celého Slovenska, že aj na dolniakoch sa dá zaujímavo a vzrušujúco jazdiť. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Novozámocký klub 4x4 offroad vznikol len pred rokom. Napriek tomu chlapi chceli ukázať milovníkom jazdy na tereniakoch z celého Slovenska, že aj na dolniakoch sa dá zaujímavo a vzrušujúco jazdiť.

A tak pripravili špeciálnu trať v Komoči. Aj keď si mnohí účastníci historicky prvého stretnutia nevedeli predstaviť, čo už také ich môže čakať, mnohí sa príjemne prekvapili. Na skutočne panenskú offroadovú trať v Komoči vyrazili prvé tereniaky.

Tesne pred štartom si chlapi štvorkolky rozcvičili na kopci zeminy. Organizátori ju nestihli rozprestrieť, tak to urobili za nich. Samotnú 4-kilometrovú trať v zákutiach lesa však pripravili ukážkovú!

Koryto, ktoré sme v aute Gabiho Oslaneca prešli na jeden šup, potrápilo mnohých. Na rad prišli lopaty, navijaky kolegov, či opora stromu praskajúceho pod ťarchou. Výzvu v podobe tony blata v rozjazdenej jame mnohí radšej zdvorile odmietli.

Ani dopravné značky nezabránili lesnej zápche. Konkrétne v miestach, na ktoré štyri kolesá nestačili. Ale o to tu práve išlo!

Viac uvidíte v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy