Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chlapec po páde do žumpy bojuje o život
Zdielať na

Chlapec po páde do žumpy bojuje o život

V banskobystrickej nemocnici bojuje o život len trojročný chlapček. V neďalekej obci Vlkanová spadol dnes na obed do trojmetrovej žumpy. <b>VIDEO: Tragické momenty po páde do žumpy</b>

V banskobystrickej nemocnici bojuje o život len trojročný chlapček. V neďalekej obci Vlkanová spadol dnes na obed do trojmetrovej žumpy.

Vytiahnuť sa ho podarilo trom mužom z vedľajšej záhrady, ktorí pribehli na krik Denisovej matky. Len 50 centimetrový otvor stačil na to, aby tadiaľ spadol malý Denis do žumpy. Trojročný chlapček okamžite zmizol pod hladinou a klesol na dno.

Vytiahnuť sa ho pokúšala zúfalá matka aj Denisova staršia sestra, ich snaha bola márna. Na chlapčeka už nevedeli dosiahnuť. Našťastie, v susednej záhrade pracovala trojica mužov. Pán Ivan rýchlo zobral rebrík a za chlapcom zliezli do trojmetrovej šachty.

Chlapom sa ho podarilo nájsť a vytiahnuť. Malý Denis už nedýchal. Jeden z mužov ho však duchaprítomne začal oživovať. Ešte krátko po záchrannej akcii sa chlapi nedokázali ubrániť slzám.

Chlapček sa nachádza vo vážnom stave, hrozí mu aj poškodenie mozgu. Lekári totiž nevedia ako dlho bol pod hladinou bez vzduchu. Kritických bude nasledujúcich 48 hodín. Malému Denisovi teraz všetci držia palce. Trojica mužov, ktorí ho vytiahli von verí, že sa k nim vráti živý a zdravý.

Viac sa dozviete v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy