Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Stodola v Záhorskej Vsi opäť horela
Zdielať na

Stodola v Záhorskej Vsi opäť horela

S ohňom bojovalo takmer 20 hasičov. Ubytovacia časť bola od horiacej stodoly iba pár metrov, a tak poľskí hostia museli svoju dovolenku skončiť predčasne. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Ešte včera v noci vypukol požiar hospodárskej budovy v areáli hotela Karpatia pri Záhorskej Vsi. Hasičom sa ho podarilo uhasiť v priebehu niekoľkých hodín, ale to nebolo všetko. Požiar znova vypukol dnes ráno a podľa informácií TV JOJ to nie je náhoda.

Požiar vypukol okolo siedmej hodiny ráno. Ešte vo večerných hodinách horela iba časť stodoly, ktorú hasiči uhasili. Aby zamedzili vzniku opätovného požiaru, rozložili časť strechy a zhorenú časť prehľadali termo-kamerou.

Teplota na nej ukazovala iba 18 stupňov, takže šance na vznik opätovného požiaru boli takmer nulové .„My keď sme odchádzali včera, tak to bolo uhasené, tam nemalo čo horieť,“ povedala hovorkyňa Hasičského a záchranného útvaru AZU Silvia Jančovičová.

Dnes ráno však bola v plameňoch už celá strecha. Veliteľ zásahu preto povolal až 5 hasičských áut. S ohňom bojovalo takmer 20 hasičov. Ubytovacia časť bola od horiacej stodoly iba pár metrov, a tak poľskí hostia museli svoju dovolenku skončiť predčasne.



„Nikto nebol zo zásahujúcich zranený, takisto veliteľ zásahu preveril 36 hostí samotného hotela, ktorí boli priamo ohrozovaní splodinami z horiaceho objektu“
povedal veliteľ čaty Kovács Miloš.

Na mieste bol aj 6-členný personál, ktorý nechcel poskytnúť k požiaru žiadne informácie. Z bezpečnostných dôvodov museli hasiči zbúrať aj časť strechy, pretože bolo iba otázkou času, kedy spadne, a mohla by niekoho zraniť.

Presné príčiny vzniku požiaru a to, či bol založený úmyselne, určí až vyšetrovanie.

Viac uvidíte v dnešných Krimi Novinách.

Zdielať na

Najčítanejšie správy