Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rýchlik Váh usmrtil neznámeho muža
Zdielať na

Rýchlik Váh usmrtil neznámeho muža

Obeťou nešťastia sa stal muž vo veku približne 45 rokov, jeho totožnosť zatiaľ nie je známa. <b>VIDEO: Zábery z miesta nešťastia, len pre silné žalúdky</b>

Na železničnej trati medzi Liptovským Mikulášom a Liptovskými Vlachmi zrazil rýchlik R-612 Váh neznámeho muža. Tragédia sa stala v stredu o večer.

Obeťou sa stal muž vo veku približne 45 rokov, jeho totožnosť zatiaľ nie je známa, informoval dnes hovorca železničnej polície v Žiline František Gažo.

Rušňovodič si po odchode vlaku zo stanice v Liptovskom Mikuláši všimol muža ležiaceho na železničnom moste. Ani použitím rýchlobrzdy nedokázal pre krátku vzdialenosť zrážke zabrániť. Vlak zastavil približne 400 metrov za miestom nehody. Privolaný lekár mohol už len konštatovať smrť muža.

Prípadom sa zaoberajú železniční policajti vo Vrútkach, poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre priečin usmrtenia. Doprava na dvoch tratiach bola v stredu zastavená až do 22:07, meškalo osem vlakov.

Železničná polícia žiada o pomoc pri zistení totožnosti mŕtveho, približne 45-ročného muža. Ako informoval Gažo, muž bol vysoký okolo 180 centimetrov, na sebe mal čiernu zimnú bundu s podšívkou, košeľu bielej farby so slabomodrými pozdĺžnymi pruhmi, modré rifle, čierne ponožky a obuté mal čierne vysoké topánky.

Viac sa dozviete v dnešných Krimi Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy