Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Za masturbáciu pred vnučkou dostal 8 rokov
Zdielať na

Za masturbáciu pred vnučkou dostal 8 rokov

Zdroj: Flickr/ilustračné

Podľa obžaloby jej v izbe aj kotolni stiahol nohavice a nohavičky, vyzliekol aj seba, vnučke obchytával a bozkával prirodzenie a popritom masturboval.

Krajský súd v Trenčíne dnes potvrdil osemročný trest pre pedofila z Chalmovej pri Prievidzi. Jozef Bielik (57) minimálne štyrikrát sexuálne zneužil vtedy päťročnú dcéru nevlastného syna.

Podľa obžaloby jej v izbe aj kotolni stiahol nohavice a nohavičky, vyzliekol aj seba, vnučke obchytával a bozkával prirodzenie a popritom masturboval. Okresný súd v Prievidzi ho za to koncom minulého roka odsúdil na trest v dolnej hranici trestnej sadzby, ktorá je od sedem do 15 rokov. Znalci u Bielika zistili heterosexuálnu pedofíliu.

Bielik dnes na súde tvrdil, že "skutok sa nestal." Súd sa okrem výpovedí priamych a nepriamych svedkov opieral aj o výpoveď teraz už sedemročnej zneužitej vnučky. Obžalovaný bol dokonca raz prichytený pri nekalých praktikách.

Podľa súdu nie sú pochybnosti, že bezbrannú vnučku zneužíval, dôkazy a výpovede tvoria ucelenú reťaz. Bielik ukájal svoje chute pod vplyvom alkoholu, preto mu súd nariadil aj protialkoholické ústavné liečenie. Rozsudok je právoplatný, Bielik si trest odpyká vo väzení s minimálnym stupňom stráženia.

Zdielať na

Najčítanejšie správy