Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Záhadná smrť Slováka v Škótsku
Zdielať na

Záhadná smrť Slováka v Škótsku

V zahraničí pracuje podľa odhadov dvestotisíc Slovákov. Mladí ľudia sa vyberajú za lepšími príležitosťami a finančným ohodnotením. Patril k nim aj Martin Kľačko. Našli ho však mŕtveho. <b>Pozrite si VIDEO</b>

V zahraničí pracuje podľa odhadov dvestotisíc Slovákov. Mladí ľudia sa vyberajú za lepšími príležitosťami a finančným ohodnotením. Patril k nim aj Martin Kľačko. Našli ho však mŕtveho.

Vyše roka pracoval v Škótsku až do februára tohto roku, kedy po krátkom telefonáte náhle zmizol. Na druhý deň ho našli mŕtveho. Rodina Kľačkovcov z Martinčeka pri Ružomberku sa pred vyše týždňom dozvedela krutú správu. Ich syn, ktorý pracoval v Škótsku je mŕtvy.

Martinova matka sa po oznámení synovej smrti psychicky zrútila. Podľa našich informácií odišiel Martin 19. februára večer po telefonáte s neznámou osobou naľahko oblečený von. Spolubývajúcim nič nepovedal, ani kam ide, ani s kým.

Podľa spávy Interpolu z Londýna bolo na druhý deň ráno na železničnej stanici neďaleko mesta Bervick nájdené mužské telo. Zjavne bolo zasiahnuté vlakom. Kamarát neskôr identifikoval mŕtveho muža ako Martina Kľačka.

Martin bol nekonfliktný, priateľský mladý muž, jeho náhlu smrť si rodina ani priatelia nevedia vysvetliť. Samovraždu pritom striktne odmietajú.

Prípad smrti tridsaťdvaročného Martina polícia v Škótsku uzavrela ako nešťastnú náhodu. Rodina v súčasnosti vybavuje jeho spopolnenie a prevezenie na Slovensko, kde by ho chceli pochovať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy