Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Matka strateného Tibora identifikovala jeho telo
Zdielať na

Matka strateného Tibora identifikovala jeho telo

Matka nechce nechať behať vraha po slobode. Viac svetla do prípadu však vnesie až kriminalisticko expertízny ústav a oficiálne výsledky súdnej pitvy. <b>VIDEO:výpoveď matky a zástupkyne bratislavského policajného hovorcu Dáši Kollárovej</b>

Záhada zmiznutého 24-ročného Tibora Baláža, ktorý sa stratil za záhadných okolností koncom januára bez akejkoľvek stopy je vyriešená.

Po mesiaci našli jeho telo nehybne ležať v Šúrskom potoku pri Bratislavských Vajnoroch a dnes ho identifikovala jeho matka.

Rodina do poslednej chvíle doslova dúfala a verila, že nájdený mŕtvy muž nebude ich jediný milovaný Tibor. Matka s otcom si túto skutočnosť odmietali pripustiť. Dnes sa ale dozvedeli krutú a bolestnú pravdu.

Tibor sa podľa polície utopil v tomto potoku približne v týchto miestach, kde ho aj našli. Podľa rodiny však do tejto časti mesta nikdy nechodieval a aj preto sú presvedčení, že za jeho smrť je niekto zodpovedný.

Podľa ich slov Tibora na toto miesto niekto už mŕtveho dovliekol. Taktiež je pre nich nepochopiteľné, že by si mŕtve telo v tesnej blízkosti autobusovej zastávky nikto viac ako mesiac nevšimol.

Matka nechce nechať behať vraha po slobode. Viac svetla do prípadu však vnesie až kriminalisticko expertízny ústav a oficiálne výsledky súdnej pitvy.

Pozrite si video s výpoveďou matky a zástupkyne bratislavského policajného hovorcu Dáši Kollárovej.

Zdielať na

Najčítanejšie správy