Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Autá skončili na streche
Zdielať na

Autá skončili na streche

30 / ročný vodič sa pri predbiehaní nestihol zaradiť, dostal šmyk a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s ďalším autom. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Na Hornej Nitre sa včera ráno anjeli strážni nenudili. 30-ročný vodič sa pri predbiehaní nestihol zaradiť, dostal šmyk a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s ďalším autom. Obe autá skončili v kríkoch mimo cestu.K hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode došlo medzi Prievidzou a Nedožermi Brezanmi.

Vodič fordu riskantne predbiehal jedno auto za druhým. V plnej rýchlosti sa snažil v zákrute predbehnúť modrú fabiu. V tom sa však v protismere objavila Tatrovka. Snažil sa jej v poslednej chvíli vyhnúť. Pri zaraďovaní ale zachytil zadnou časťou svojho auta predný nárazník Fabie. Nákladnému autu sa stihol vyhnúť, no zrážke s ďalším vozidlom už nezabránil. 

Obe autá skončili na streche. Pasažieri zostali v autách uväznení niekoľko minút. Aby sa dostali von museli rozbiť okná.

Po príchode zdravotnej jednotky na miesto sa vo vozidlách nachádzali štyri zranené osoby. Môžeme hovoriť o obrovskom šťastí zranených osôb. Autá náraz vyhodil do vzduchu, leteli niekoľko metrov a nakoniec skončili v kríkoch. Práve tie stlmili náraz a posádky vyviazli len s ľahkými zraneniami.

Zdielať na

Najčítanejšie správy