Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Opitý muž sa vlámal do čerpacej stanice
Zdielať na

Opitý muž sa vlámal do čerpacej stanice

Zdroj: Jeffrey Beall/ilustračné

Na pravej strane budovy rozbil sklenenú výplň a pokúsil sa ukradnúť rôzne cukrovinky, tabakové výrobky a alkoholické nápoje.

Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom začal trestné stíhanie a obvinil z prečinu krádeže 36-ročného Zdena K. zo Žiaru nad Hronom, ktorý sa vo štvrtok okolo 4.30 h. vlámal do čerpacej stanice na ulici SNP v Žiari nad Hronom.

Na pravej strane budovy rozbil sklenenú výplň a pokúsil sa ukradnúť rôzne cukrovinky, tabakové výrobky a alkoholické nápoje. Pri čine ho zadržala policajná hliadka.

Keďže obvinený pri zatýkaní kládol odpor, policajti použili donucovacie prostriedky, založili mu putá a prehliadli ho. Následne ho previezli na políciu v Žiari nad Hronom a pretože bol pod vplyvom alkoholu, dali ho do osobitnej miestnosti. Vyšetrovateľ ho neskôr umiestnil do policajnej cely aj s návrhom na jeho väzbu.

Rozbitím okna vznikla bratislavskej spoločnosti zatiaľ nevyčíslená škoda a krádežou tovaru by prenajímateľovi čerpacej stanice vznikla škoda 4,5-tisíc korún. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdielať na

Najčítanejšie správy