Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Surovo zbili mladého muža
Zdielať na

Surovo zbili mladého muža

V noci na dnes napadli a surovo zbili Karola Sendreia. Ide o muža, ktorého otca pred 6 rokmi umučili na smrť v Revúcej. <b>VIDEO: výpoveď obete a zábery na jeho zranenia</b>

V noci napadli a surovo zbili 35-ročného Karola Sendreia. Verejnosť si pamätá meno jeho otca, ktorého pred 6 rokmi umučili na smrť policajti na stanici v Revúcej. Karol teraz vystupuje ako jeden zo svedkov v súdnom procese proti policajtom, ktorí mučili aj jeho.

Terajšia udalosť sa zomlela v krčme v Lubeníku (okres Revúca). Na mladého Karole Sendreia zaútočila skupina asi piatich mužov. Všetci boli pritom ozbrojení: niektorí mali palice, iní zasa železné tyče. „Nabehli na mňa piati, prišli dnuká a začali ma biť,“ opisuje situáciu K. Sendrei.

Podľa neho sa pritom pred bitkou s nikým z nich nepohádal, ani ich nijakým spôsobom – napríklad slovne – nenapadol, čo, samozrejme, nemusí byť pravda. Zdá sa, že partia mala celý útok vopred naplánovaný. Karol Sendrei sa im síce pokúsil utiecť, ale na ulici ho znovu chytili a ešte mu tam nadôvažok aj zlomili nohu.

Po bitke skončil v revúckej nemocnici s otrasom mozgu a zlomenou nohou. Policajná hovorkyňa Mária Faltánová: „Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a výtržníctvo.“ Mená útočníkov však zatiaľ nepozná a ani ich motív. Bitka by však mohla súvisieť s tým, že K. Sendrei  je synom muža, ktorého na smrť umučili na policajnej stanici v Revúcej. Rodina je presvedčená, že v tomto prípade ide o to, že Karol mladší vystupuje ako svedok v súdnom konaní proti policajtom a svedčí v ich neprospech.

Pravdepodobnejšie sa však zatiaľ javí, že Karol Sendrei dostal bitku na výstrahu, alebo ako odplatu. Je totiž o ňom známe, že je výtržník a bitkár. Momentálne mu hrozí súd pre ublíženie na zdraví. Počas vianočných sviatkov dokonca vyvolal bitku na miestnej zábave, ktorú práve kvôli nemu museli zrušiť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy