Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladíci napadli muža na toaletách v hoteli
Zdielať na

Mladíci napadli muža na toaletách v hoteli

Zdroj: Max Boschini/ilustračné

Obvinenie z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva si vyslúžil mladík za útok na muža na pánskych toaletách v lučeneckom hoteli.

Obvinenie z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva si vyslúžil mladík za útok na muža na pánskych toaletách v lučeneckom hoteli. Ďalších dvoch mladých mužov obvinil lučenecký vyšetrovateľ z výtržníctva. Agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Babulicová.

Obvinený 21-ročný Róbert R. v sobotu približne hodinu pred polnocou v jednom z hotelov na pánskej toalete pod vplyvom alkoholu fyzicky napadol 37-ročného muža z Lučenca. Poškodeného udrel päsťou do tváre a zlomil mu nosové kosti. Následne do priestorov toalety vbehli aj ďalší dvaja obvinení, 21-ročný Radoslav O. a 21-ročný Tibor P., a spoločne poškodeného ďalej fyzicky napádali.

Podľa predbežného vyjadrenia lekára, pokiaľ nenastanú komplikácie, poškodený by sa mal zo zranení liečiť nie menej ako 14 dní. Za uvedené konanie hrozí páchateľom trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdielať na

Najčítanejšie správy