Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z lúpeží obvinili štyroch tínedžerov
Zdielať na

Z lúpeží obvinili štyroch tínedžerov

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Dvaja šestnásťroční Košičania, Štefan H. a Marek B., čelia obvineniam z lúpeže

Dvaja šestnásťroční Košičania, Štefan H. a Marek B., čelia obvineniam z lúpeže. Chlapci minulý týždeň pri košickom Dome umenia prepadli 55-ročného muža.

Ulúpiť sa im podarilo päť korún, ukradli aj doklady obete, tankovaciu a bankomatovú kartu, ku ktorej im pod hrozbou ďalšieho fyzického násilia prezradil aj PIN kód. Prepadnutý muž vyviazol s pomliaždeninami a krvnými podliatinami na hlave, má zranenú ruku a koleno, liečiť sa bude asi týždeň. Policajti páchateľov vypátrali, ukradnuté veci však už nenašli. Lupiči spôsobili dvojtisícovú škodu, stíhaní sú na slobode.

Obvineniam z lúpeže čelí aj 16-ročný Albín a o rok starší Miroslav z Markušoviec v okrese Spišská Nová Ves. Podľa informácií košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej, chlapci v Spišskej Novej Vsi prepadli 19-ročného Kežmarčana, mladíka dobili a dokopali a ukradli mu mobil za 6500 korún.

Mladík vyviazol s otrasom mozgu, pomliaždeninami na tvári a hrudníku, liečiť sa bude asi desať dní. Ukradnutý mobil policajti u mladíkov našli, páchatelia sú stíhaní na slobode.

Zdielať na

Najčítanejšie správy