Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pavol (24) má samovražedné sklony. Z mosta skáče siedmy raz
Zdielať na

Pavol (24) má samovražedné sklony. Z mosta skáče siedmy raz

BARDEJOV / O skok z Nového mosta sa Pavol pokúsil presne sedemkrát! Vždy mu v tom včas zabránila polícia. Mladík si ale nedá pokoja. Len tento mesiac si podľa našich informácií pomoc opäť zavolal už trikrát! Všetky vjazdy a ošetrenia platíme my všetci.

Sám si volal policajtov

Pavol si vždy vybral nepoužívaný Starý most. Preliezol oplotenie, vyliezol na konštrukciu, asi v polovici si sadol a sám si volal policajtov. Pri sebe mal vždy malý, či veľký nôž a vždy bol pod vplyvom alkoholu. Takmer osudným sa mu stal 5. pokus.

V polovici novembra sa totiž po zdĺhavom vyjednávaní rozhodol zliezť, no na mokrej konštrukcii sa pošmykol a spadol. Poranil si hlavu a v nemocnici ležal takmer 2 týždne. Ani vtedy sa nepoučil a o 4 mesiace išiel k mostu opäť. Ešte na ceste ho zadržali policajti a na psychiatrii pobudol 10 dní. Siahnuť si na život sa rozhodol aj tento mesiac.

Najprv koleno, potom brucho...

Záchranárov počas 5 hodín volal 3-krát. Prvé volanie bola pomoc pri poranení kolena, v druhom zase tvrdil, že má neznesiteľné bolesti brucha. Keď ho lekári po vyšetrení pustili domov, zavolal opäť. Tentoraz už ale tvrdil, že skočí z mosta, a tak je opäť na psychiatri.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články