Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľudo (44) odišiel od rodiny. Chýba najmä malej dcérke
Zdielať na

Ľudo (44) odišiel od rodiny. Chýba najmä malej dcérke

BRATISLAVA / Už 14 dní chýba otec dvoch detí. 44-ročný Bratislavčan mal nastúpiť do výkonu trestu. Rodine nechal na rozlúčku list, v ktorom spomínal samovraždu. Polícia po ňom zatiaľ bezvýsledne pátra. Jeho najbližší preto prosia o pomoc.

UPOZORNENIE: Za Starým mostom v smere na Most Apollo bolo nájdené Ľudove auto, sivá Škoda 120. Ak ste náhodou videli Ľuda alebo viete, v ktorých miestach sa na tomto aute pohyboval, kontaktujte políciu alebo redakciu KRIMI (krimi@joj.sk)! Ďakujeme!

Ľudo nechal list na rozlúčku

Katka sa s dcérou ráno zobudili a Ľudo už v byte nebol. "Keď som sa ráno zobudila, tak som zistila, že nespal vo svojej posteli. Hneď mi to bolo čudné, že som ho v noci videla, že sme sa objali, povedali si dobrú noc, tuho ma objal. Tak neobvykle," tvrdí Katka.

Neskôr našla Katarína na stole list, v ktorom sa Ľudo ospravedlňuje a spomína, že to nezvládne, a tak si chce radšej siahnuť na život. Dôvod je, že má nastúpiť do výkonu trestu. Do najnižšieho stupňa ochrany, čo by znamenalo, že sa po krátkej dobe uvidí s najbližšími. Aj s malou dcérkou.

Katarína je pochopiteľne zúfalá. "Najradšej by som bola, keby to rozchodil a bol by niekde živý a vrátil by sa späť. Ja si myslím, že nikdy nie je tak zle," vraví ďalej skormútená žena.

Pomôžte polícii pri pátraní

Nezvestný 44- ročný muž bol naposledy videný 27.03.2013, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska na osobnom motorovom vozidle Škoda 120, sivej farby s bratislavským evidenčným číslom.

Ľudovít je približne 180 cm vysoký, strednej postavy. Má hnedé oči, tmavé vlnité vlasy, ktoré nosí zviazané do chvosta. Nosí zarastenú tvár, fúzy a briadku. Naposledy mal mať oblečené "maskáčové" nohavice a bundu čiernej farby a čierne tenisky. V prípade ak máte akékoľvek informácie o pohybe 44-ročného Ľudovíta Kollára, prosíme vás pre pokoj rodiny kontaktujte políciu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy