Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rasťo (20) z Prešova zmizol bez stopy. Nevideli ste ho?
Zdielať na
Krimi

Rasťo (20) z Prešova zmizol bez stopy. Nevideli ste ho?

PREŠOV / Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom 20-ročnom Rastislavovi Didrencelovi z Prešova. Z domu odišiel ešte 15. februára, v presne nezistenom čase. Odvtedy nikomu o sebe nedal vedieť.

Mladík odišiel na aute

Rasťova mama netuší, čo sa mohlo stať. V osudný deň sa večer vrátil z posilňovne ako obvykle. Potom sa vybral s kamarátmi do mesta. "Išiel svojím autom, lebo on nefajčí ani nepije. Teraz manžel bol aj v škole, či tam nemal nejaké problémy, ale nič," hovorí so slzami v očiach jeho mama.

Jeho auto, strieborný Volkswagen Golf, bolo nájdené na brehu Torysy bez evidenčných čísel. Tá druhá, ale aj posledná, je telefonát o 22:30 z Kysaku. Odvtedy akoby sa pod ním zľahla zem. Jeho auto bez evidenčných čísel je už doma. Jeho zmiznutie si podľa Rasťovej mamy nevie vysvetliť ani jeho priateľka ani kamaráti. Jedného z nich ešte v osudný večer viezol autom do mesta. Ani on ho viac nevidel. 

Má niekoľko jaziev

Hľadaný je približne 174 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé oči a krátke čierne vlasy. Naposledy mal oblečené hnedé platené nohavice, vínovo-červený vlnený sveter s výstrihom do tvaru V, sivú platenú bundu s kapucňou. Obuté mal čierne športové topánky s bielou podrážkou.

Na brade má asi centimetrovú jazvu, na bruchu vpravo jazvy tvaru V o asi veľkosti 5 centimetrov a pod ľavým prsníkom hnedý fľak s priemerom 1 centimetra. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

KR PZ v Prešove

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy