Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Na Kysuciach úradovala NAKA: Pri akcii Mrak nešlo len o drogy
Zdielať na

Na Kysuciach úradovala NAKA: Pri akcii Mrak nešlo len o drogy

PODVYSOKÁ / V kysuckej obci Podvysoká nastal poriadny rozruch. Už od stredy 26. júla tam príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou. Pri akcii s krycím názvom MRAK si posvietili na jeden rodinný dom.

Elitní policajti majú v tejto dedine na Kysuciach naozaj veľa práce. Prehliadka veľkého domu im zabrala dlhé hodiny. Sústredili sa ale aj na jeho okolie. Počas razie príslušníci Pohotovostných motorizovaných jednotiek strážili mladého muža s putami na rukách. "V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry realizujú od včera v obci Podvysoká akciu s krycím názvom MRAK, ktorá súvisí s drogovou trestnou činnosťou," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Podľa informácií TV JOJ by malo ísť o pervitín

Kriminalistický technik v aute odviezol dve plné plastové prepravky. Boli v nich veci zaistené pri obhliadke domu. "Nakoľko realizácia akcie naďalej prebieha vykonávaním potrebných procesných úkonov," dodala. No a do obce Podvysoká prišli aj chlapi z viacerých odťahových služieb. Odviezli autá, ktoré boli zaparkované pred domom. Malo by ich byť asi dvadsať. Sú medzi nimi aj luxusné limuzíny a na mnohých chýbajú tabuľky s evidenčným číslom. Zrejme boli nakúpené v zahraničí a určené na predaj na Slovensku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy