Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vychovávateľka (39) mala sexovať s chovancom
Zdielať na

Vychovávateľka (39) mala sexovať s chovancom

VRANOV / Šokujúci prípad riešia v jednom z detských domovov vo Vranove. Zamestnankyňa tam mala údajne praktikovať sex s jedným so zverencov. Prípad v týchto dňoch preveruje vranovská polícia. Uvalila naň informačné embargo.

Prichytil ju kolega s 2 deťmi

Tohto ohavného činu sa mala dopustiť 39-ročná žena. Podľa našich zistení pracuje v domove ako špecialistka na výchovu. O to šokujúcejšie teda bolo, keď ju podľa našich informácii priamo s chlapcom v posteli prichytil kolega spolu s ďalšími dvomi deťmi.

Podľa našich informácii mala mať odborná pracovníčka sex s mladistvým na jeseň minulého roku. Chúlostivý prípad nám riaditeľ detského domova síce potvrdil, no podrobnosti komentovať odmietol. "K predmetnej záležitosti sa vyjadrovať nebudeme, nakoľko prebieha vyšetrovanie," povedal riaditeľ Detského domova vo Vranove nad Topľou Vincent Pihulič.

Polícia na prípad uvalila embargo

"V danom prípade začala polícia trestné stíhanie vo veci ohrozovania mravnej výchovy mládeže," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Na bližšie informácie však aj polícia  uvalila informačné embargo. "V súčasnej dobe sa k prípadu vyjadrovať nebudeme," doplnila Migaľová.

Tridsaťdeväťročná vysokoškolský vzdelaná žena pracuje v domove už necelých 10 rokov. Podozrenie, ktorému teraz čelí je pre vedenie domova neuveriteľné. "Verím, že skutočnosť, ktorá je predmetom vyšetrovania sa nepotvrdí," vyjadril sa Pihulič.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy