Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Stredoškoláčky (15,17) znásilnili až traja mladíci! V prenajatom byte...
Zdielať na

Stredoškoláčky (15,17) znásilnili až traja mladíci! V prenajatom byte...

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Trauma na celý život! Reč je o zážitku dvoch stredoškoláčok, ktoré v prenajatom byte znásilnili až traja muži. Polícia síce o prípade zaryto mlčí, štábu KRIMI sa však podarilo zistiť, že mladíci sú už v cele predbežného zaistenia.

S dievčatami popíjali, potom...

Martin (23) z Nového Mesta nad Váhom je aj s kumpánmi podozrivý zo sexuálneho trestného činu. Kristínu a Zuzanu mali v prenajatom byte omámiť. Pri popíjaní im do alkoholu dali neznámu drogu a následne sa ich pokúsili znásilniť.

Kristína (15) z Humenného sa po otrasnom zážitku sama vrátila na internát. Oveľa horšie na tom bola Zuzana (17) z Bobotu. V zúboženom stave ju našli až policajti. "Dievča bolo dezorientované, bosé, malo rozopnuté nohavice. Na základe jej výpovede, že bola znásilnená, sme vec odovzdali policajnému zboru," hovorí náčelník mestských strážnikov v Novom Meste Marián Ovšák.

"Znásilnenie je obrovská psychická trauma. Môže ísť o postraumatickú, niekedy až celoživotnú reakciu," podotkla psychologička PhDr. Anna Ševčíková.

Prebrali sa na posteli

15-ročná Kristína sa mala z bytu dostať ako prvá a to až v skorých ranných hodinách. Ihneď volala priateľovi. Všetko sa to začalo tým, že dievčatá nastúpili k mladíkom do auta a odviezli sa na privát. „Tam si dali nejaké poháriky, otvorili nejakú ďalšiu fľašu a že potom boli na balkóne, tam si zapálili. Išli dovnútra, dali si ten pohárik a odvtedy - totálne mimo," opisuje priateľ Kristíny.

"Potom že sa prebrala, tá moja frajerka s tou babou vedľa na posteli. Bol tam ten jeden len v tričku a slipoch a že ju hodil na zem. Potom chcela ísť na WC, že ju udrel a potom si zas nič nepamätá," dodáva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy