Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tínedžerky (15, 17) mali omámiť a znásilniť traja mladíci...
Zdielať na

Tínedžerky (15, 17) mali omámiť a znásilniť traja mladíci...

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Novým Mestom nad Váhom otriasa šokujúci prípad. Traja mladíci mali najprv omámiť a následne aj znásilniť dve študentky vo veku 15 a 17 rokov. Polícia na prípad uvalila prísne informačné embargo, no nám sa ako jediným podarilo nasnímať, keď jedného z údajných páchateľov zatkli.

Mladí ľudia mali popíjať v byte

Obe študentky sú podľa našich informácií ubytované v internátnej ubytovni v Novom meste nad Váhom. V pondelok večer mali ísť von s partiou mladíkov. 15-ročná Kristína z Humenného a 17-ročná Zuzana z Bobotu mali nastúpiť do auta k dvom mužom. V paneláku sa k nim mal pridať aj tretí muž. Potom už nie je celkom jasné, čo sa stalo.

Priateľ jednej z dievčat hovorí: „Tam si dali nejaké poháriky, otvorili nejakú ďalšiu fľašu a že potom boli na balkóne, tam si zapálili. Išli dovnútra, dali si ten pohárik a odvtedy - totálne mimo. Potom že sa prebrala, tá moja frajerka s tou babou vedľa na posteli. Bol tam ten jeden len v tričku a slipoch a že ju hodil na zem. Potom chcela ísť na WC, že ju udrel a potom si zas nič nepamätá."
 
15-ročná Kristína sa mala z bytu dostať ako prvá a to až v skorých ranných hodinách. Ihneď volala priateľovi. Druhé dievča mali nájsť až policajti, ktorých zalarmovala vychovávateľka z internátu. V zlom psychickom stave sedela na chodníku. Vraj bola len ľahko oblečená a obuté mala papuče.

Obe dievčatá vyšetril gynekológ

Podľa našich informácií obe študentky následne vypovedali na polícii a podrobili sa aj gynekologickému vyšetreniu. Polícia je zatiaľ skúpa na slovo a z pochopiteľných príčin sa odmieta k prípadu vyjadriť. 

Nám sa podarilo zistiť, že podozrivý v tomto prípade sú dvaja mladíci z Nového mesta nad Váhom: 24-ročný Roman a 22-ročný Martin. Martina dokonca kriminalisti zadržali a v putách predviedli na výsluch.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy