Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Muž (54) pred cestou pil, a potom chcel uplácať
Zdielať na

Muž (54) pred cestou pil, a potom chcel uplácať

Nie je to síce nový rekordér, ale pred jazdou si vypil poriadne veľa. 54-ročný muž jazdil po cestách v Hlohovci s viac ako dvoma promile alkoholu v krvi! Keď ho zastavili policajti, snažil sa všetko napraviť! Mužom zákona dokonca za mlčanie ponúkal peniaze. Chcel, aby ho pustili ďalej.

Peniaze vraj nehrali rolu

Policajti museli 54-ročného Milana niekoľkokrát vyzvať, aby sa podrobil dychovej skúške, ten sa ju však snažil niekoľkokrát zmariť. Milan policajtom tvrdil, že vypil len jedno pivo, ale podľa hodnoty, ktorú nafúkal je to ťažký stupeň opitosti. Po úspešnom nafúkaní sa snažil policajta uplatiť. Najprv ponúkol jednému 100 eur s tým, že na to zabudne.

"Na to si policajt privolal aj druhého člena hliadky. 54-ročný Milan im každému ponúkol po 100 € so slovami, že peniaze nehrajú rolu. Hliadka muža upozornila, že sa dopúšťa ďalšieho protiprávneho konania," informovala hovorkca policajného zboru Michal Hanus.

Rok vo väzení

Keďže je Milan stále pod vplyvom alkoholu a nie je možné s ním spolupracovať, policajti ho umiestnili do cely policajného zaistenia. Tu bude môcť premýšľať nad svojím konaním. Za jazdu pod vplyvom alkoholu mu hrozí rok vo väzení. Prípadom sa zaoberá aj úrad boja proti korupcii.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy