Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Policajtka (21) z Nitry havarovala, mala vyše 2 promile!
Zdielať na

Policajtka (21) z Nitry havarovala, mala vyše 2 promile!

Dvadsaťštyriročná dopravná policajtka havarovala v noci v Nitre. Za volantom matkinho auta sa vyrútila zo zákruty a vletela rovno na ostrovček. Podarilo sa jej zdemolovať aj dopravnú značku. Čo je však najhoršie, šalianska dopraváčka nafúkala vyše dve promile.

Auto zobrala mame

Dvadsaťštyriročná policajtka Katarína nezvládla zákrutu, zišla z vozovky a vyletela na stredový ostrovček. Pritom stihla zdemolovať dopravnú značku. S autom sa rútila potom ešte niekoľko metrov. 

"Žena sa pravdepodobne dostatočne nevenovala riadeniu vozidla a nesledovala situáciu na cestnej premávke, následkom čoho ľavou prednou časťou vyšla na stredový ostrovček," potvrdila pre televíziu JOJ aj nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

S oškretými dverami, rozbitým svetlom a s odtrhnutým spätným zrkadlom mladá policajtka rútiace sa auto zastavila až na parkovisku. Vozidlo, ktoré šoférovala, patrí údajne jej matke.

Spočiatku nepochopiteľná dopravná nehoda sa vysvetlila krátko po tom, ako prišli na miesto policajti. Zistili, že ich kolegyňa je opitá. "V dychu vodičky policajti odhalili viac ako 2 promile alkoholu," doplnila Čuháková. 

Putovala rovno do cely

Podgurážená policajtka, ktorá bola v čase nehody mimo služby, skončila s putami na rukách a putovala rovno do cely. Za volant si teraz tak skoro nesadne. Na mieste jej zobrali aj vodičský preukaz.

Katarína pracuje ako dopravná policajtka v Šali. Jej kariéra v zbore sa zrejme po tomto alkoholovom opojení aj skončí. "Prípad prevzala Inšpekcia ministerstva vnútra. V súčasnosti sa uskutočňujú procesné úkony," hovorkyňa ministerstva vnútra Lucia Garajová.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy