Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Reťazová havária na D2. Zranili sa dve tehotné ženy
Zdielať na

Reťazová havária na D2. Zranili sa dve tehotné ženy

Reťazová havária ráno zablokovala vstup do Bratislavy. Obrovský šok utrpeli dve tehotné ženy cestou na prehliadku. Odzadu do nich vpálil vodič Peugeotu.

Zrazilo sa päť áut

Na diaľnici D2 v smere do Brna sa ráno v ľavom jazdnom pruhu zrazilo 5 osobných áut. Vodič Peugeotu totiž z neznámych príčin neubrzdil a v plnej rýchlosti to napálil do vozidla s dvoma ženami a ich manželmi. Silný náraz auto odhodilo dopredu. Jediné šťastie bolo, že na tehotné ženy nevystrelil airbag.

Budúci otec má o svoju ženu aj dieťatko strach. "Bojím sa samozrejme. Uvidíme, ako to dopadne." Na mieste zasahovali aj hasiči. Budúce mamičky okamžite odviezla sanitka. Utrpeli zranenia, našťastie len ľahké. 

Ženy museli hospitalizovať

"Jedna má zranenia hlavy, ktoré si nevyžiada hospitalizáciu a druhá zranenie nohy, rovnako si hospitalizáciu nevyžiada. Obe ženy momentálne podstupujú ďalšie vyšetrenia, kedže sú gravidné," potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Petra Maťašovská.

Presné príčiny tejto reťazovej zrážky už vyšetruje polícia. Teraz je ale podstatné najmä to, aby dve tehotné budúce mamičky, ktoré utrpeli veľký šok, šťastné priviedli na svet svoje deti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy