Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Šialený vodič Bohuš (25) utrhol plynovú prípojku. Hrozil výbuch!
Zdielať na

Šialený vodič Bohuš (25) utrhol plynovú prípojku. Hrozil výbuch!

Štyria zranení mladí ľudia! - takto sa skončila rýchla jazda mladého vodiča pri Beladiciach. 25-ročný Bohuš sa zrejme pred partiou predvádzal a pritom demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty. Zničil aj plynovú prípojku, z ktorej začal unikať plyn. V aute viezol staršieho kamaráta a dve iba 14 a 15-ročné dievčatá.

Letel ako šialenec!

"Išiel ako blázon! To bola neskutočná rýchlosť!," opisuje vodič, ktorý išiel oproti, šialenú jazdu 25-ročného Bohuša. V zákrute sa mu totiž stačil vyhnúť v poslednej sekunde. Odnieslo si to iba spätné zrkadlo. "Išiel veľmi rýchlo dole a trafil mi spätné zrkadlo. Ledva som sa mu uhol. Keby som sa mu neuhol,  tak sa čelne zrazíme, pokračuje v opise dramatickej situácie.

Zákrutu už nezvládol...

To ale mladíka za volantom nezaujímalo! Vôbec nezastavil a pokračoval ďalej v ceste. Ďalšiu zákrutu už ale  nezvládol a vletel do priekopy. "Išiel som za ním,  lebo som ho chcel chytiť a pozrieť sa, čo je to za debila. Keď som ale dorazil, bol už prevrátený," dodáva svedok.

Potom, ako vodič zišiel z cesty, vrazil rovno do plynovej prípojky, z ktorej okamžite začal unikať plyn. Auto sa  ešte odrazilo a prevrátilo na strechu. Zo zdemolovaného vraku vytiahli von zranenú iba 14- ročnú Lauru a 15- ročnú Dominiku. V nemocnici skončil aj vodič a 27- ročný spolujazdec. "Dvadsaťpäťročný vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe vozovky," poznamanáva Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre.

Hazardér sa "hral" s rýchlostným pedálom

Policajti museli hneď uzatvoriť cestu. Unikajúci plyn bolo cítiť ďaleko a hrozil výbuch. Pritom táto nehoda sa vôbec nemusela stať. Podľa odborníka je príčina  viac  menej jasná. "Ďalší vodič, ktorý nezvládol vozidlo...Dá sa predpokladať, že výrazne prekročil rýchlosť," konštatuje Jozef Veverka, súdny znalec z odboru dopravy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Šialený vodič utrhol prípojku plynu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy