Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Steven Seagal ochutnáva mrkvu vypestovanú bieloruským prezidentom Lukašenkom
Zdielať na

Steven Seagal ochutnáva mrkvu vypestovanú bieloruským prezidentom Lukašenkom

MINSK / Americký hrdina akčných filmov, herec Steven Seagal navštívil Bielorusko. A dočkal sa originálneho privítania. Od bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka dostal dva obrie melóny, ktoré si herec hrdo držal na hrudi. Do pusy mu potom Lukašenko "natlačil" obriu mrkvu.

"Len jedz, je to veľmi zdravé," spustil žoviálne bieloruský prezident, ktorý si s formalitami nerobil hlavu a rovno prešiel na "tykačku". Medzitým americkému hercovi ostruhal gigantickú mrkva, ktorú Seagal vďačne prijal a s chuťou sa do nej zahryzol.

Tým však pohostinnosť Lukašenka, ktorý Seagal privítal na svojej chate neďaleko Minsku, neskončila. Americkému hercovi potom dal aj dva bieloruskej melóny. "Nemáme príhodné klimatické podmienky (pre pestovanie melónov). My sme to ale napriek tomu skúsili,oznámil hrdo prezident a nechal si priniesť obrie melón.

"Pekné," zhodnotil Seagal po tom, čo na plod poklepal rukami. "Je zrelý," zasmial sa Lukašenko a melóny Seagalovi podal do rúk.
Steven Seagal je známy ako veľký priaznivec súčasného Ruska a obzvlášť prezidenta Vladimira Putina. Hovorca Lukašenka médiám však oznámil, že "po stretnutí s prezidentom Seagal túžil už dlho".

Súvisiace články