Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Celeste Star (26). Vyzývavý pohľad, dlhé nohy a sexi telo
Zdielať na

Celeste Star (26). Vyzývavý pohľad, dlhé nohy a sexi telo

Mala sladkých 19, keď si sex pred kamerou vyskúšala po prvýkrát. Veľmi ju to však neuchvátilo. Ešte šťastie, že dala Celeste Star pornu druhú šancu. Ináč by zábava pre dospelých prišla o jeden z najväčších talentov!

Ak si krásnu Kalifornčanku nezapamätáte podľa vyzývavého pohľadu, či dlhočizných nôh, možno vám pomôžu pírcingy a tetovania. Svoje telo už skrášlila kozorožcom na chrbte, podľa svojho znamenia, a piercingom v jazyku.

Muži z nej môžu zošalieť

175 cm vysoká brunetka pobláznila hlavu nejednému chlapovi. Ak si ju však budete chcieť pozrieť v akcii s mužom, nahľadáte sa. Jej špecialitou je buď sólo sex alebo lesbické scény. 25-ročná mladá dáma ich má na konte už úctyhodný počet - takmer 160.

Celeste sa netají tým, že medzi mužmi a ženami príliš nevyberá. Pred pár rokmi dokonca chodila s kolegyňou Jesse Jane. Celeste v brandži pracovala so stovkami dievčat. Nebráni sa neznámym menám, ani ostrieľaným veteránkam.

V súkromí preferuje mužov

Muž v posteli má však podľa nej ešte jednu výhodu. "V súkromí mám radšej chlapov, lebo keď mi žena dopraje orgazmus, musím jej ho vrátiť, zatiaľ čo muž sa dokončí sám alebo vám to vyjde naraz," vysvetľuje.

Krásu zdedila tým správnym miešaním krvi. Po otcovi je Mexičanka, matka jej zas dala zmes írsko-amerických génov. Aj vďaka nim jej producenti predpovedajú veľkú kariéru.

Súvisiace články