Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monica Bellucci (46): Užila si horúci sex tesne po pôrode!
Zdielať na

Monica Bellucci (46): Užila si horúci sex tesne po pôrode!

Jedna z najkrajších herečiek sveta sa predstavila opäť nahá! Monica Belluci (46) točila horúce scény pre film Un été brûlant (Spaľujúce leto). A to len šesť týždňov po pôrode. Informoval o tom britský denník The Sun.

Herečka film nakrúcala krátko po narodení druhej dcéry Leonie. Dej sa točí okolo mladého študenta, ktorého zvádza zrelá žena. Hlavný hrdina je ohromený šarmom a skúsenosťami hlavnej ženskej predstaviteľky, ktorú si zahrala práve Bellucci. 

S nahotou nemá problém

46-ročná supermodelka a herečka z Talianska nikdy nemala problém s erotikou či sexuálnymi scénami pred kamerou. "Nebojím sa nahoty, pretože pre mňa neexistuje nič krajšie," priznala pre denník The Sun.

Bellucci pred desiatimi rokmi nakrúcala film Zvrátený. A nepovedala nie ani na scénu surového znásilnenia. Realistická scéna trvá približne trinásť minút, je natočená na jeden záber. Podľa kritikov už až príliš pripomína dielo z filmovej produkcie pre dospelých.

Monica Bellucci je vydatá za francúzskeho herca, hviezdu filmu Čierna Labuť Vincenta Cassella, s ktorým má dve dcéry Devu (7) a Leonie (1). V kinách je najnovšie jej spomínaný film Spaľujúce leto. Pozrite si ukážku.

reprofoto the sun

Súvisiace články