Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako nájsť tú správnu polovičku? Stačí, ak sa podobáte...
Zdielať na
Zaujímavosti

Ako nájsť tú správnu polovičku? Stačí, ak sa podobáte...

Zdroj: isifa

Zoznámiť sa s niekým cez internet už nie je žiadna výnimočnosť. Dokonca všetci veľmi dobre poznáme aj zoznamovacie agentúry. Toto je však úplná novinka. Na to, aby vám klapal vzťah, potrebujete len to, aby ste si s partnerkou či partnerom boli podobní. Nie však vlastnosťami či spoločnými záujmami, ale črtami tváre! Na jednej internetovej zoznamke to ľahko zistíte...

Podľa vedeckých teórií priťahujú človeka ľudia, ktorí majú podobné rysy tváre ako on. Tí, na ktorých sa podobáme, nás vraj priťahujú o mnoho viac. Jedna z amerických podnikateliek sa rozhodla, že túto teóriu využije a založila si vlastnú internetovú zoznamku. Svoju polovičku si v nej hľadáte práve podľa podobných črtov tváre.

isifa

Podnikateľka Christina Bloom je 54-ročná Newyorčanka, ktorá sa pred 20 rokmi vydala za muža, ktorý sa ňu skutočne podobá. Predstatvte si, sú spolu šťastní dodnes. Ako sama tvrdí, túto vedeckú teóriu vyskúšala na vlastnej koži a tak môže s istotu povedať, že funguje. "Nerobím to pre peniaze. Naozaj verím, že je v tom veda. Chcem pomôcť ľuďom nájsť ich spriaznené duše," dodala. Jej metódu na dokonalý vzťah si tak prostredníctvom internetovej zoznamky môžu vyskúšať ľudia z celého sveta.


Zdielať na

Súvisiace články