Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Adriana Kmotríková: Dôvodov, prečo som dospela k životnému rozhodnutiu je niekoľko, tu je ten NAJVÄČŠÍ
Zdielať na

Adriana Kmotríková: Dôvodov, prečo som dospela k životnému rozhodnutiu je niekoľko, tu je ten NAJVÄČŠÍ

Jedna z najobľúbenejších tvárí TV JOJ, jej dlhoročná hviezda, Adriana Kmotríková, dnes zasadne pred kamery v štúdiu TV JOJ, aby odhlásila svoje posledné Noviny. Rozhodla sa ešte divákom adresovať úprimné slová o hlavnom dôvode svojho rozhodnutia.

Milí priatelia, dnes je pre mňa smutný deň, dnes večer sa vám z televíznej obrazovky v Novinách TV JOJ prihovorím naposledy, rozlúčim sa s divákmi i s kolegami, ktorí boli 15 rokov súčasťou môjho života. So slzami v očiach opúšťam Televíziu JOJ.

Dôvodov, prečo som dospela k životnému rozhodnutiu je viac, ale tu je ten NAJVAČŠÍ: Počas celej mojej televíznej kariéry som si o sebe prečítala toľko výmyslov a kládla si pritom otázku - prečo? Až som si jedného dňa povedala, že stačí! Slovenský bulvár totiž v honbe za senzáciou je bez váhania ochotný ublížiť a porušiť akékoľvek etické či morálne princípy.

Brániť sa proti tomu je boj s veternými mlynmi. Počas tých rokov výrazne ovplyvňoval mienku o mne, často o mne písal ako o bohatej pani, ktorá nemá iné na starosti, iba rozhadzovať peniaze. Pravda je taká, že som úplne obyčajná mama, ktorá varí, perie, upratuje, vláči tašky s nákupom a nemá žiadnu pomocnicu v domácnosti. Robím to rada a s láskou, takisto, ako som si s láskou každý večer sadala do štúdia a vysielala pre vás.

Verte mi, že nie je príjemné čítať o sebe, keď sa vaše najintímnejšie a najbolestivejšie chvíle života prepierajú na verejnosti. To, že si z nemocníc získavali informácie o mojich onkologických ochoreniach, ani nepotrebuje komentár. Ale to, že príloha denníka Plus 1 deň nemá zábranu ani pošpiniť pamiatku mojej 5-ročnej nebohej dcérky, to naozaj bolí!

A keď napríklad sedíte s rodinou pri sviatočnom nedeľnom obede pri štyroch zapálených adventných sviečkach a cinkne vám v poradí asi 10. esemeska od Plus 1 dní: "Môžete sa vyjadriť k náhlemu odchodu z TV JOJ?!" Pritom sa o tom už celý týždeň písalo. Tak odpoviete: "Čo si to dovoľujete a čo vás je vôbec do toho?" Táto odpoveď však bola výlučne určená netaktnej redaktorke, a NIE VŠETKÝM ČITATEĽOM, ako to potom bolo niekoľkokrát prezentované. Takto arogantne by som si NIKDY nedovolila vystupovať voči divákom. A preto, prosím, neverte všetkému, čo čítate na stránkach bulváru.

A na záver to najdôležitejšie: Ďakujem vám všetkým, ktorí ste mi po celé tie dlhé roky zachovali priazeň, možno som nevyhovela vždy každému, ale snažila som sa. Na roky v televízii JOJ budem spomínať s láskou.

Vaša Adriana

Súvisiace články