Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adriana Kmotríková: SKUTOČNÁ PRAVDA o mojom odchode z Novín TV JOJ
Zdielať na

Adriana Kmotríková: SKUTOČNÁ PRAVDA o mojom odchode z Novín TV JOJ

Zdroj: TV JOJ

Jednou z najobľúbenejších tvárí televízie JOJ, o čom svedčia aj ocenenia v diváckych anketách, je nepochybne moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Adriana Kmotríková. Jej rozhodnutie odísť z obrazoviek mnohých zaskočilo, tu je Adrianine exkluzívne vyjadrenie, prečo sa tak rozhodla.

Najskôr som si myslela, keďže nie som na sociálnych sieťach, že sa počas môjho posledného vysielania 5. januára iba úprimne rozlúčim so všetkými divákmi, ktorí ma majú radi a poďakujem sa za ich dlhoročnú priazeň.

Po sérii nepravdivých článkov a informácií o mne “z dôveryhodných zdrojov” na stránkach bulvárnych denníkov, by som však rada tieto uviedla na pravú mieru. Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene.

Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to.

Televízii JOJ z úprimného srdca prajem, nech sa jej darí tak, ako doteraz, budem TV JOJ aj naďalej sledovať, napokon, nechávam tu ľudí, ktorí boli pre mňa ako rodina.
A Vám, milí diváci, prajem najmä veľa zdravia, radosti a úspechov v novom roku 2020!

S úctou, Adriana

Súvisiace články