Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Amatérski filmári vystrašili nič netušiacich okoloidúcich. V uliciach natáčali neohlásený hororový film
Zdielať na

Amatérski filmári vystrašili nič netušiacich okoloidúcich. V uliciach natáčali neohlásený hororový film

Archívna reportáž

Francúzsky "Spiderman" sa vyšplhal na vyšplhal ne jeden z mrakodrapov v Paríži:

PARÍŽ / V uliciach francúzskeho mesta Nancy vydesila okoloidúcich ľudí nezvyčajná scéna. Pri príležitosti piatku trinásteho sa dvaja amatérski filmári rozhodli natočiť hororové video, pričom ľudí vystrašili natoľko, že zasahovať musela dokonca polícia a zodpovedať sa budú ešte aj pred súdom.

Dvaja mladí ľudia, ktorí sa v uliciach východofrancouzského mesta Nancy rozhodli natočiť hororové video inšpirované filmovou sériou Piatok trinásteho, sa kvôli svojej neohlásenej akcii budú zodpovedať pred súdom. Vydesili totiž okoloidúci, napísal server France Bleu.

Jeden z amatérskych filmárov mal na tvári masku známu zo snímok a maketu zbrane, s ktorou mieril na chodcov, a druhý točil. Jedna vyľakaná okoloidúci zavolala políciu a museli ju ošetriť dokonca zdravotníci. Žena skončila na deň v pracovnej neschopnosti.

Dvojica, ktorá polícii ešte nebola známa, chcela svoj krátky film vystaviť na sociálnych sieťach v piatok, kedy bude trinásteho. Piatok trinásteho je v mnohých krajinách považovaný za nešťastný deň.

Pred očami kajakárov sa zrútil ľadovec, prežili len zázrakom: 

Súvisiace články