Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík mal brutálne napadnúť svojho mladšieho brata. Sekerou sa mu zahnal na hlavu
Zdielať na

Mladík mal brutálne napadnúť svojho mladšieho brata. Sekerou sa mu zahnal na hlavu

VÁHOVCE / Sedemnásťročný mladík prišiel k posteli svojho mladšieho brata a brutálneho ho mal sekerou napadnúť. Útokom mu spôsobil rezno-sečné rany s poškodením šliach. Mladík si totiž stihol pred tvár dať ešte ruky. Polícia útočníka zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia.

Celý incident sa mal odohrať ešte v stredu ráno v obci neďaleko Serede. Mladík zobral do ruky sekeru, s ktorou podišiel k posteli jeho o rok mladšieho brata. Sekerou sa mu mal zahnať na hlavu, jeho mladší brat si ale pred tvár stihol dať ešte ruky, čo ho zrejem zachránilo. Po útoku utrpel poranenia dvoch prstov ľavej ruky, pričom mu 17-ročný Denis spôsobil rezno-sečné rany. 

"Policajti mladíka okamžite zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Poverený policajt ho následne obvinil z úmyselného ublíženia na zdraví na chránenej osobe," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Obvinený Denis sa mal podľa informácií TV JOJ dopustiť začiatkom roka aj lúpeže v dedine. "Osobu mal kvôli peniazom zbiť a potom okradnúť o 20 eu," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Súd mu za tento čin vymeral trest odňatia slobody na 18 mesiacov nepodmienečne s odkladom na 18 mesiacov pod probačným dohľadom, s tým že mladík nahradí škody a verejne alebo osobne sa poškodenému ospravedlní. 

"Právna kvalifikácia vyšetrovania sa môže ešte zmeniť na základe výpovedí a znaleckých posudkov. O väzbe pre mladíka by mal súd rozhodnúť v najbližších hodinách," dodala policajná hovorkyňa.

  Pozrite si reportáž o útoku partie, ktorá použila ako zbraň sekeru. Incident sa odohral na východe Slovenska:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy