Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Návšteva, akú náš minister nemáva každý deň! Hollywoodske super hviezdy v Bratislave!
Zdielať na

Návšteva, akú náš minister nemáva každý deň! Hollywoodske super hviezdy v Bratislave!

Archívna reportáž

Bez avizovania, bez veľkolepých cerémónií, sa v nedeľu v hlavnom meste objavil jeden z najhviezdnejších párov Hollywoodu. Neprišli pritom pre promo nejakého filmu, cieľom návštevy bolo ministerstvo.

Minister zahraničných vecí SR, Miroslav Lajčák, dnes s manželkou Jarmilou Lajčákovou privítali netradičnú návštevu, ako píšu na Facebooku MZV. Nešlo o žiadnych diplomatov, či politikov, prišli herci svetového kalibru - Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones.

Pred pár rokmi bojoval Douglas úspešne so zákernou chorobou:

​Známy americký herec, ktorý je zároveň aj mierovým veľvyslancom Organizácie spojených národov pricestoval na na súkromnú návštevu, uvádza sa ďalej v statuse. "S ministrom sa rozprávali o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska," odhaľuje zákulisie návštevy ministerstvo.

Ako ďalej píšu, s filmovou dvojicou sa minister zoznámil v New Yorku počas svojho pôsobenia vo funkcii predsedu zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. „Michael Douglas je veľmi aktívnym mierovým veľvyslancom OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jones je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete,“ uzavrel šéf slovenskej diplomacie.

Súvisiace články