Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž si v Dubaji požičal športiak, nazbieral pokuty za 40 tisíc eur
Zdielať na

Muž si v Dubaji požičal športiak, nazbieral pokuty za 40 tisíc eur

Zdroj: SITA

DUBAJ / Mladý Brit si chcel v Dubaji splniť sen. Požičal si športové auto Lamborghini Huracán. Jeden deň prenájmu luxusného vozidla stojí tisíc eur. Počas divokej jazdy v Emirátoch nazbieral 33 pokút vo výške 40 tisíc eur.

Policajné radary majú v Spojených arabských emirátoch nastavenú toleranciu okolo 10 až 20 kilometrov za hodinu. Radary sú ale na každom kroku, navyše, ak si zoberiete auto z požičovne, hrozí, že budete ľahkým cieľom pre mužov zákona. 

Mladý Brit si chcel splniť sen, a tak si požičal športového diabla Lamborghini Huracán. Vozidlom bol zrejme natoľko očarený, že si nevšimol ručičku na tachometri. 

V Dubaji sa po ceste rútil rýchlosťou až 240 kilometrov za hodinu. 

Hoci prenajať si auto problém nebol, zaplatiť pokuty, ktorých nazbieral až 33, bude zrejme problém. Brit musí naškrabať 40 tisíc eur. Požičovňa má ale mužov pas a auto za viac ako 200 tisíc eur odmieta prevziať z obavy, že pokutu napokon zaplatí ona.

Pozrite si archívnu reportáž o cestnom pirátovi. Švajčiar ohrozoval vodičov na Slovensku. Cez mesto uháňal neprimeranou rýchlosťou. Prenasledovalo ho až šesť policajných áut.

​​

Súvisiace články