Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Redaktori TV JOJ si zmerali sily s hviezdnou konkurenciou v hokeji
Zdielať na

Redaktori TV JOJ si zmerali sily s hviezdnou konkurenciou v hokeji

BRATISLAVA / Aj v televízii JOJ máme radi hokej. Máme pekné dresy a radi vyhrávame. Redaktori si tentoraz zmerali sily s hviezdnou konkurenciou na populárnom turnaji v Námestove. Napriek tomu, že JOJke víťazstvo vyfúkla Česká televízia, naši hráči opäť v mnohých smeroch zaujali.

Na mediálnom hokejovom turnaji však nie je dôležité len kvalitne hrať, ale najmä dobre vyzerať. Svoje o tom vedia aj za našimi hranicami, veď bezchybný úsmev je dôležitý nielen na obrazovke, ale aj na ľade. "Nemám rád cudzie predmety medzi zubami a vždy si musím urobiť také pohodlie pred tým zápasom," vysvetľuje športový komentátor ČT, Robert Záruba. 

"Keď máš veľa zápasov po sebe, ani ti výstroj nevyschne, tak sa snažíš urobiť si z toho trochu srandu," vysvetľuje bývalý reprezentant Jozef Stümpel.

Ani úspešní športovci v sebe nezaprú herecký talent. Na ľade však často nepomôže ani skúseným hercom. "Mne sa páči hra, nie tie herecké výkony, ale vieš akí sú uznávaní futbalisti, keď sa tam zvíjajú na trávniku, dramatické to je, ženy ich potom ľutujú," hovorí herec Juraj Rašla.

Súboje na ostrie noža priniesli množstvo gólov, ale aj vtipných momentov. Kým medzi domácimi médiami televízia JOJ opäť nenašla premožiteľa, nad sily bola Česká televízia, žiaľ tiež opäť. Najväčšia výzva pre amatérov však nie je víťaziť, ale dožiť sa v zdraví ďalšieho zápasu. 

Fungovať musí aj tímová chémia. "Dobrý je aj hokej, rozumiem si so všetkými chalanmi a páči sa mi aj predzápasová príprava," povedal Tomáš Chrenko, generálny manažér HK Nitra. 

Hokej je láska. Svoje o tom vie aj tento starček:

Súvisiace články