Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na východe došlo k nehode. Dieťa postrelilo matku
Zdielať na

Na východe došlo k nehode. Dieťa postrelilo matku

TREBIŠOV / Nešťastie sa odohralo v sobotu večer v okrese Trebišov. Podľa informácií televízie JOJ si dieťa vzalo zo stola vzduchovku a postrelilo ženu v 8. mesiaci tehotenstva.

Výstrel padol v pokojnej časti obce. Ani najbližší susedia nepoznajú detaily. Žena bola po streľbe pri vedomí a s okolím komunikovala. Po príchode záchranárov, ju previezli do nemocnice v Trebišove.

Dieťa porodila 24-ročná žena cisárskym rezom. "Bolo prevezené na vyššie pracovisko do Košíc. Matka aj dieťa sú v stabilizovanom stave," povedal televízii JOJ manažér siete regionálnych nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ. Podľa zdroja televízie JOJ blízkeho vyšetrovaniu čaká bábätko nutná operácia. Vystrelený náboj, ho totiž po prechode bruchom matky údajne zasiahol do stehna na nohe a teraz ho musia lekári odstrániť.

"V sobotu polícia v Trebišove prijala oznámenie z Nemocnice s poliklinikou v Trebišove o prijatí postrelenej 24-ročnej ženy, ku ktorému malo dôjsť v obci Zemplínsky Klečenov. Po príchode na miesto skutku bola zaistená zbraň s nábojmi, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie," informuje polícia prostredníctvom Facebooku.

Vzhľadom na citlivosť prípadu a momentálny zdravotný stav sa matka nechce vyjadrovať pre médiá.. Podľa zdroja televízie JOJ z prostredia vyšetrovania sa preveruje najmä verzia, že výstrel padol náhodne zo vzduchovky položenej na stole potom, čo ju vzal do ruky malý syn tehotnej ženy. "Po príchode na miesto skutku, bola zaistená zbraň s nábojmi, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie," informuje hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová. 

Pred niekoľkými dňami postrelila tehotnú ženu sokyňa v Amerike. Zachránil ju jej otec:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy