Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda pri Košiciach. Opitý šofér nabúral do auta donáškovej služby
Zdielať na

Nehoda pri Košiciach. Opitý šofér nabúral do auta donáškovej služby

BUKOVEC / Opitý vodič spôsobil čelnú zrážku pri obci Bukovec (okres Košice-okolie). Auto, v ktorom sa viezol so svojím kamarátom, narazilo do auta donáškovej služby. Slavomír so spolujazdcom utrpeli ťažké zranenia.

Nehodu spôsobil vodič Volkswagenu, ktorý nedal prednosť prichádzajúcemu autu donáškovej služby. Policajti mu v dychu namerali viac ako 1,5 promile. Slavomír 20-ročnému zamestnancovi pizzérie skrížil cestu a došlo k čelnému nárazu.

"Môj zamestnanec išiel odniesť pizzu smerom na Bukovec, a vlastne to vedľajšie auto mu nedalo prednosť, tým pádom došlo k zrážke," opisuje zamestnávateľ Viktor Bernat. Dvadsaťročný vodič Renaultu Filip z hrozivo vyzerajúcej nehody vyviazol len s odreninami.

Vodič, ktorý nehodu zapríčinil, sa zranil stredne ťažko, najvážnejšie zranenia utrpel jeho spolujazdec. "Po nehode sa obidvaja vodiči podrobili dychovej skúške, pričom vodičovi vozidla VW golf bola pri opakovanej dychovej skúške nameraná pozitívna hodnota 1, 83 promile," informuje hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová.

Zdielať na

Súvisiace články