Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Moja mama varí v škole. Obľúbená relácia vymenila priestory
Zdielať na

Moja mama varí v škole. Obľúbená relácia vymenila priestory

TREBIŠOV / Obľúbená televízna šou TV JOJ Moja mama varí lepšie ako tvoja tentokrát vymenila televízne štúdio za Cirkevnú strednú odbornú školu v Trebišove. Študenti sa tam učia za kuchárov. A tí si novú skúsenosť mimoriadne pochvaľovali. Pozrite sa, ako sa im pod dohľadom kamier darilo.

Nápad zrealizovať kuchársku šou v prostredí školy ukázal netušené možnosti. Z mimoriadne obľúbenej relácie sa dokonca môže stať maturitná skúška kuchárov. "Ja by som teda pokojne chodila aj hodnotiť, keby to bola súčasť maturity, lebo sa mi to veľmi páči," vraví porotkyňa súťaže, Zuzana Sabolová. 

V každej kuchyni sú stresové situácie korením varenia. Záleží iba od kuchára ako ich zvládne. Výpadky prúdu sa totiž v receptoch nenachádzajú. "Dobrá skúsenosť pre našich žiakov, prpetože v mnohých situáciach ide vlastne v ostrej prevádzke o momenty, kedy treba zvládnuť požiadavky hosťa," vyjadril sa k akcii pozitívne riaditeľ školy, Slavomír Partila.

Šesť súťažiacich párov sa pohybovalo v rovnakej profesionálnej kuchyni, ako v televíznej relácii. Rodičia aj ich deti nemali žiadne úľavy. Varilo sa naplno aj s adrenalínom kvôli víťazstvu. Súťažiacich v škole chytila táto šou až tak, že sa chcú prihlásiť aj do televíznej relácie. Strach z nahrávania nemajú, teraz ich totiž snímalo oveľa viac kamier ako je v štúdiu.

Súvisiace články