Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Knižné tipy na marec pre dospelých aj predškolákov
Zdielať na

Knižné tipy na marec pre dospelých aj predškolákov

BRATISLAVA / Ak vás politika veľmi nebaví a nevládzete už sledovať, čo sa každý deň udialo, zoberte do rúk namiesto novín knihu. Literárny publicista Milan Buno opäť predstavil niekoľko zaujímavých kníh, nie len na dlhé večery.

Marec je mesiac knihy a my opäť prinášame všetkým vášnivým čitateľom zopár zaujímavých knižných tipov. Nájdu sa v nich muži aj ženy. Inšpiratívne, historické, detektívky, thrillery, sci-fi a duchovné. To sú žánre, ktoré odporúča literárny publicista Milan Buno. Okrem nich predstavil aj kuchársku knihu a výchovnú publikáciu pre rodičov a deti. 

Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top

Svetoznáma topmodelka slovenského pôvodu Adriana Sklenaříková-Karembeu bude od stredy do piatka na Slovensku, aby
predstavila svoju knižnú novinku. Nájdete v nej výborné tipy a triky o zdravej strave, pohybe a športe, o pokoji v duševnom živote. Nechýbajú ani recepty či príhody z jej života.

Čip

Novinka slovenskej autorky Jany Benkovej, v ktorej opäť rozohráva príbeh novinárky Simony. V tomto príbehu sa Oliver so Simonou vracajú po dvojročnom pracovnom pobyte v Los Angeles a s prekvapením sledujú, čo všetko sa doma zmenilo. Dozvedia sa o záhadných čipoch, ktoré dostávajú ľudia pod kožu a majú im vraj uľahčovať život. Odrazu ale postupne zomierajú. Kniha patrí medzi oddychové sci-fi.

V manželskej posteli

Nová séria Tracy Anne Warrenovej Zhýralci z Cavendish Square pokračuje ďalším očarujúcim príbehom. Nahý zhýralec v prírode, ktorého namaľuje hlavná hrdinka rozvinie celý dej. Parádna novinka pre milovníčky historických romancí.

Nočný vták

Záhadný prípad, v ktorom niekoľko žien po nevysvetliteľnom nervovom kolapse spácha samovraždu. Na prvý pohľad nesúvisiace obete majú jedno spoločné. Všetky boli pacientkami renomovanej psychiatričky, ktorá pomocou spornej terapie vymazáva pacientom z pamäti traumatické spomienky.

Bez kože

Perfektné severské krimi z Grónska, čo nie je u nás časté. Jedného dňa novinára Matthewa vyšlú na okraj ľadového príkrovu, aby napísal článok o náleze mumifikovaného severského Vikinga. Vyzerá to na svetovú senzáciu, ľudia v Nuuku zadržiavajú dych, no na ďalší deň vypukne chaos. Múmia zmizne a policajta, ktorý ju mal na ľade strážiť, nájdu zavraždeného.

Noc

Štvrté pokračovanie bestsellerovej série s kriminalistom Martinom Servazom. Na ropnej plošine v Severnom mori záhadne zmizol jeden muža objaví sa zvláštna séria fotografií. Na jednej z fotografií, ktoré odfotil sériový vrah sa objaví aj Martin Servaz.

Vnútorné inžinierstvo

Kniha je súhrn tisícky rokov starých indických učení podaných zrozumiteľne a vtipne človeku 21.storočia. Bola označená za jednu z 10 najlepších duchovných kníh roku 2016. Napísal ju indický jogín a mystik.

Magické cupcaky a mafiny

Paulína Franková, Barbora Húbeková Viktoriánskou atmosférou prestúpená kuchárka plná sladkých receptov a užitočných tipov vás rýchlo a jednoducho naučí všetko o mágii cupcakov a mafinov.

Rapotáčik

Logopedická príručka pre rodičov predškolákov. Obsahuje rôzne hravé cvičenia a hlásky, vďaka ktorým sa naučia lepšej výslovnosti. 

Pozrite si naše video z archívu:


 

Súvisiace články